Těstoviny jsou vyráběny z kvalitních surovin, sušeny při nízkých teplotách a ručně baleny.
Cesta tohoto zázračného ovoce začíná v Jižní Koreji, kde ho farmáři zpracovávají tradiční metodou používanou již přes tisíc let – yuzu a cukr.
Rostlina se pěstuje pro dužnaté, hlízovitě ztlustlé oddenky. Ty bývají až 10 cm dlouhé, zaškrcované a po obou stranách zploštělé.
Ručně vyráběné zeleninové lečo balkánské v tomatovém kořeněném sladkokyselém nálevu.
Čistě rostlinný, bezlepkový, bez glutamátu, přidaných zvýrazňovačů chuti a ztužených tuků.
Kvalitní sterilizovaná jednodruhová zelenina.
Vynikající červené zelí s nálevem, hermeticky uzavřené ve skleněném obalu. Kvalitní sterilizovaná jednodruhová zelenina.
Kysané zelí vyrábí česká rodinná firma paní Haderkové, kde pro Vás vybírají jen kvalitní suroviny.
Původním názvem Rotburger. Vyšlechtěna v Německu ze Svatovavřineckého a Frankovky.
Mouka žitná celozrnná