Bujónku lze použít k vaření polévek, dochucení omáček, masových či zeleninových směsí. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze nekladou.
Z Bujónky 200g uděláte 4-5l polévky
Detailní popis produktu
BUJÓNKA HOVĚZÍ 200 g
Složení: hovězí maso 47%, zelenina 41% (celer, mrkev, rajče, cibule, petrželová nať, libeček), hrubozrnná mořská sůl 12%, bobkový list, hřebíček, nové koření.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota: 340kJ/81 kcal
Tuky: 3,3 g
Výrobce: Lenka Vlasáková, Kostelec 251, 696 51
BUJÓNKA KUŘECÍ 200 g
Složení: zelenina 52,4% (cuketa, celer, rajče, cibule, mrkev, petržel, petrželová nať, česnek), kuřecí maso 37,5% hrubozrnná mořská sůl 10%, olivový olej, hřebíček, bobkový list.
Výrobce: Lenka Vlasáková, Kostelec 251, 696 51
Dodavatelem kuřecího masa na výrobu Bujónky KUŘECÍ je Farma rodiny Němcovy
BUJÓNKA ZELENINOVÁ 200 g
Složení: zelenina 87% (mrkev, celer, cuketa, rajče, cibule, petržel, petrželová nať, česnek), hrubozrnná mořská sůl 13%, olivový olej, bobkový list.
Výrobce: Lenka Vlasáková, Kostelec 251, 696 51
Dodavatelem kuřecího masa na výrobu Bujónky KUŘECÍ je Farma rodiny Němcovy
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.