Kysané zelí vyrábí česká rodinná firma paní Haderkové, kde pro Vás vybírají jen kvalitní suroviny.
Detailní popis produktu
Složení: Kysané zelí bílé voda, cukr, sůl, kmín
Zelí a cibuli do výroby nakupují výhradně od českých zelinářů. Zelí na kysání si krouhají bezprostředně před solením. Ručně „šlapou“ do sudů, kde nechají řádně vykysat. Následně vaří a plní do sklenic.
Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku
Energetická hodnota: 112 kJ/26,4 kcal
Tuky: 0,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 5,1 g
- z toho cukry: 2,56 g
Bílkoviny: 0,72 g
Sůl: 2,2 g
Hmotnost: 720 g
Výrobce: Danuše Haderková, Vrchlického 300, 768 24 Hulín
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář